Zonlicht is goed voor de mens. Het is een levensvoorwaarde! Te weinig is niet goed, teveel kan schadelijk zijn! Het is dus verstandig een goede en gezonde balans te vinden, want die is voor ieder persoon verschillend. Voor een aantrekkelijke en lang aanhoudend bruine huid hebben we UV-A (lange golflengte) en UV-B (korte golflengte) nodig. UV-B zorgt ervoor dat de melanine productie wordt verhoogd en leidt tot een verdikking van de hoornlaag van de huid, die als een natuurlijke bescherming tegen de zon fungeert. De huid wordt echter pas bruin wanneer de melanine door inwerking van UV-A en zuurstof een bruine kleur krijgt. Het geheim van een bruine huid bestaat dus uit een samenspel tussen UV-A en UV-B. Personen die niet of slecht bruinen, die kunnen wél bruin worden en de kleur vast houden, máár dit gaat dan alleen via een snelbruinkuur en het bijhouden hiervan. Gebruik bij het zonnebanken ALTIJD een olie of crème die speciaal geschikt is voor het gebruik van een zonnebank!

Per keer: € 12,50

wij verkopen zonneprodukten verrijkt met natuurlijke bestanddelen en in bezit van goede zonnefactor.
produkten die de bruining versnellen en pigment stimuleren,met langdurig resultaat.
Produkten voor huid bescherming onder de snelbruiner en voor bescherming in de natuurlijke zon,after sun produkten en zonnebankbrillen.

Info in de salon.

Snelbruiner voordeelkaart

voordeelkaart  6 x 50,00
voordeelkaart 10 x 70,00

*voordeelkaarten zijn 1 jaar geldig

zonnestudio & infra rood therapie

Infrarood health cabine

De gezonde noodzakelijke warmte van de zon is niet te verwarren met ultraviolet! Infrarood is die straling van de zon die het meeste warmte levert. Alles wat leeft, groeit en bloeit heeft infrarood-energie nodig. Helaas krijgen wij op aarde door de industrialisatie steeds minder infraroodstraling; de smog houdt infrarood tegen. Hierdoor ontstaan eerder spanningen, ziekten e.d. en vermindert onze weerstand. Door transpiratie wordt het lichaam gezuiverd van o.a. toxische stoffen (afvalstoffen). Daarnaast wordt de doorbloeding geoptimaliseerd, de stofwisselingsprocessen gestimuleerd en de huid-stofwisseling gereguleerd. Infrarood straling wekt in het lichaam veel warmte op (kunstmatige koorts) waardoor de Afweer tegen virussen en bacteriën versterkt en de aanmaak van witte bloedlichaampjes gestimuleerd wordt en de totale weerstand verbetert. Het lichaam wordt letterlijk gezuiverd. Transpireren ontlast de nieren, waardoor de functies van deze organen zich kunnen verbeteren.

Infra rood health cabine
per keer: 24.95 e
voordeelkaart 3x : 50,00 e
voordeelkaart 10x : 95,00 e

*voordeelkaarten zijn 1 jaar geldig

Sauna
gebruik van sauna, hydro massage bad, koude douche, stoombad, massage douche.

1 uur: 47,50 e
1,5 uur:52,50 e

*meerprijs vanaf 2 personen is 15,00 e p.p.

Sauna arrangement:
gebruik sauna,stoomcabine,hydromassagebad met vitamine oliën of dead sea mud,afkoel mogelijkheden,douche,zonnebank,bodyscrub.
duur 1,5 uur54,95 e